Dataplattform og innsikt​

 

Data regnes av mange som det nye gullet i forretningsutvikling. Dataplattformer opprettes med formål om å konvertere data til innsikt og handling på en strukturert, skalerbar og gjenbrukbar måte. For å lykkes med dette trenger man det riktige tekniske oppsettet, de riktige BI-verktøyene, riktig organisering og den riktige kompetansen. BMC, med resten av Bekks fagmiljø i ryggen, hjelper selskaper med en helhetlig tilnærming til sin datareise.

Typiske prosjekter

Etablering av dataplattform ​

For å etablere en dataplattform er det behov for å få på plass en hensiktsmessig dataarkitektur og en skyplattform. Vi anbefaler en smidig tilnærming til bygging av plattformkapabiliteter for å få innsikt og realisere verdi fortløpende.

Datadrevet organisering​

Bedre tilgang til data og innsikt gir helt nye muligheter for forretningsutvikling, kundedialog og beslutningstaking. Dette fordrer at man får på plass organisering, prosesser og kapabiliteter som er tilpasset en datadrevet tilnærming. 

Analyse og innsikt​

Den virkelige verdien av data realiseres først når den omdannes til anvendbar innsikt. Våre konsulenter har erfaring med hele prosessen fra datafangst, via analyse og visualisering til anvendelse. Til mer avanserte analyser benytter vi ofte også maskinlæring.

Utforske anvendelse av ny teknologi​

Det er viktig å utnytte de mulighetene som kan gi virksomheten et konkurransefortrinn. Derfor bør ulike teknologier som kan være aktuelle utforskes, med fokus på hvordan de kan anvendes for å bedre dataflyt og innsikt i din virksomhet.

bendik.jfif

Nysgjerrig på hvordan et samarbeid kan se ut?

Bendik Witzøe

Fagekspert Dataplattform og innsikt 

+47 911 26 001

bendik.witzoe@bekk.no