Erfarne rådgivere til Bekks management consulting-miljø i Oslo

Du har jobbet tre-fire år eller lengre, og har genuin forretningsinteresse og -forståelse. Du kan klassiske strategi- og effektiviseringsmetoder og verktøy, eller kanskje du har erfaring med anvendelse av data og teknologi i forretningsutvikling?

Management consulting-miljøet jobber primært innen fire definerte satsningsområder:

- Strategi

- Dataplattform og innsikt

- Innovasjon og produktutvikling

- Organisatorisk smidighet

Kompetansebredden spenner fra klassisk strategi- og effektiviseringsmetodikk via service design til teknologikompetanse innen arkitektur, smidig tilnærming, analyseverktøy som R, og prototyping. For å nevne noe.

Summer internship og jobb i Bekk Management Consulting (BMC)

Hvem vi ser etter 

Du har høyere utdanning med gode akademiske resultater, og jobber i dag som forretningsutvikler, konsulent, produktsjef e.l. Du er glad i komplekse problemstillinger, er sterk faglig, og ydmyk nok til å vite at de beste resultatene utvikles i fellesskap.

Et faglig og sterkt miljø

Vi er en gjeng som ønsker å se hverandre lykkes, og vi støtter aktivt opp om dette. Bekk har et stort fokus på kompetanseutvikling, blant annet gjennom fagdager, konferanser, kurs, og våre rundt 30 spesialiserte faggrupper som møtes jevnlig. I tillegg har vi et sterkt sosialt miljø med ukentlige tilbud, både kulturelle, faglige og sportslige.

Vi håper du vil forsterke vårt miljø ytterligere med din kunnskap, erfaring og engasjement!

Jobb som erfaren kandidat i Bekk Management Consulting (BMC)

Spørmål om stillingen eller nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Bekk?

Harald Krogh

Principal & Managing director