Kommende arrangementer

1_shYJndCfD6k0VVxHYPIB1g.jpeg

Frokost & Fag - Trenger vi egentlig strategi?

26. aug 08:30-09:00

 Bekk mener vi at strategi er minst like viktig som tidligere. Det må bare gjøres på en annen måte. I denne frokostpraten får Stian Daazenko besøk av produktsjef Vidar Holm fra Vipps som vil dele sine perspektiver og erfaringer fra ett av Norges mest innovative og ekspansive selskaper. Hvordan har det strategiske tankesettet endret seg? Hvilke strukturer og verktøy trenger vi? Og hvordan organiserer vi egentlig strategiarbeidet?

Tidligere arrangementer

ameen-fahmy-_gEKtyIbRSM-unsplash.jpg

Frokost & Fag - Suksessfull innovasjon i teori og praksis

15. juni 08:30-09:30

Bekk har jobbet med innovasjon i mange bedrifter og er partner med forskningssenteret Digital Innovation for Growth (DIG). I denne frokostpraten får Harald Krogh fra Bekk besøk av professor Tor W. Andreassen (DIG) og direktør Svein Skovly (Fremtind) for å dele sine perspektiver og erfaringer med ulike effekter som kan bidra til eller avgjøre om en innovasjon er vellykket.

Image by jana müller

Frokost & Fag - Kultur i smidig organisasjoner

11. mai 08:30-09:00

Kristine Omholt og Morten Grønvold skal snakke om hvilken rolle kultur spiller for å lykkes med smidig organisering. Vel møtt!

Image by Eden Constantino

Frokost &  Fag - Erfaringer fra frontlinjen: Hvordan lykkes med smidig transformasjon?

8. april 2021

I denne frokostpraten vil Jøran og Marte dele erfaringer, tips og råd som kan komme godt med for deg som vurderer å legge ut på en skikkelig smidig reise, eller som  allerede er i gang og trenger inspirasjon på hvor du skal ta det videre. 

Image by Christian Lue

Frokost & Fag - EU-taksonomien: Hva er det og hva gjør vi nå?

18. februar 2021

Vi gir en introduksjon til EU taksonomien, og tenker høyt rundt hvilke forretningsmuligheter dette gir for bedrifter som ønsker å ha fokus på bærekraft, og hva som bør være deres neste steg.

Image by Ameer Basheer

Frokost & Fag - OKR: Hvordan gjør man det i praksis?

3. desember 2020

I denne korte fagpraten vil vi dele våre erfaringer rundt innføring og bruk av OKR, med utgangspunkt i reelle eksempler og et prosjekt vi jobber med akkurat nå. Hva har vært utfordrende? Hvilke overraskelser har vi fått underveis? Og hva er nøkkelen til å lykkes?

Image by Diego PH

Frokost & Fag - Innovasjon: Hvorfor er det så himla vanskelig?

8. oktober 2020

Innovasjon består av en dose kreativitet og en dose gjennomføringsevne. Du må bare komme på en idé og så sette den ut i livet. Det høres da ikke så vanskelig ut? Eller ... Pia Solheim, Hilde Marie Flesland Torall og Jens Andreas Huseby vil dele sine egne erfaringer og refleksjoner rundt ulike måter å øke innovasjonstakten og tar utgangspunkt i eksempler fra flere av Bekks kunder.